HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Az oldalon található ajánlatok tárgyát képező termékeket az általad megadott szállítási módon, a megrendeléstől számított maximum 5 napon belül kiszállítjuk. A logisztikai partnerünk esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítása partnerünk a Webshippy Fulfillments, ahol történik az általad megrendelt termék becsomagolása, majd pedig a GLS futárszolgálatnak való továbbítása. Tehát hozzád a csomagodat minden esetben a GLS szállítja majd ki. A házhozszállítás költsége 990 Ft. 10,000 Ft összérték feletti rendelés esetén viszont ingyenes.

KÉSZPÉNZES FIZETÉS FUTÁRNAK (UTÁNVÉTELES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak fizeted ki. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

BANKI ELŐRE UTALÁSOS FIZETÉS

Ebben az esetben a rendelésed leadása után kapsz egy díjbekérő számlát a rendelésedről. Az ebben megadott számlaszámra tudod elutalni az általad rendelt termékek ellenértéket. Fontos, hogy az utaláskor a közlemény rovatba tüntesd fel mind a nevedet, mind pedig a rendelési számodat, amit a kiállított díjbekérőn megtalálsz.

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10,000 FT FELETTI RENDELÉS ESETÉN

Magyarország egész területén ingyenesen kiszállítjuk a csomagodat, amennyiben annak összértéke meghaladja a 10,000 Ft-ot. Ez esetben is ugyanúgy a GLS futárszolgálattal küldjük ki Neked a csomagodat mint a többi, 10,000 Ft alatti rendelés esetén.

TOVÁBBI KÉRDÉSED VAN?

Keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén:

e-mailben: info@techspec.hu

telefonon: 0630/590 89 84